Previous slide
Next slide

Het begin van iets mooi

Leo Lemmens is een Belgische kunstenaar geboren op 25 juni 1949 in Mortsel, Antwerpen. Hij heeft zijn talent voor kunst ontwikkeld in Sint-Lukas te Brussel en aan verschillende kunstacademies in België. Leo staat bekend om zijn vaardigheid als portretschilder en zijn vermogen om mensen, paarden en honden op een zeer realistische manier weer te geven.

Hij is lid geweest van verschillende kunstkringen en heeft geëxposeerd in verschillende landen zoals; België, Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Amerika.

Via Marc van Eeckhoven kwam Leo in contact met Jan Stalmans (manager Paul Mara). De erkenning van Jan heeft bijgedragen aan Leo’s groeiende bekendheid en succes als kunstenaar.

Met zijn passie voor kleuren en vakmanschap weet Leo Lemmens een breed publiek aan te spreken. Zijn kunstwerken brengen verwondering en raken de emoties van de toeschouwer. Ontdek de betoverende wereld van Leo Lemmens’ kunst en laat u meevoeren door zijn creaties.

Magisch abstract realisme

Leo Lemmens heeft zijn eigen unieke stijl, het magisch abstract realisme . Zijn huidige werken, gemaakt met acrylverf op doek, combineren realisme en mystiek in een abstract kleurenspel.

Hij wil de toeschouwer begeleiden in een zoektocht waarbij het kunstwerk zich geleidelijk onthult en persoonlijke ontdekkingen aanwakkert.

nl_BENL